Jag provade Tinder och Happn under en veckas epok och detta ar resultatet!

Jag provade Tinder och Happn under en veckas epok och detta ar resultatet!

Mina vanner foreslog harforleden att jag borde initiera bruka dejtingappar ( som allihopa andra redan verkar foreta), och de inneha formodligen riktigt. Sjalv inneha varit singel nu i evigheter och det beror ej pa att ukrainianbrides4you hookup jag aldrig hittar nagon som jag tycker om, tvartom, det laka beror gallande att sjalv saknar sjalvfortroende for att ga fram till nagon och stota. Jag ar, som sa otaliga andra, helt spartanskt lite forsagd nar det galler att ses killar. Med det i atanke + vanner som pushar mej sa inneha sjalv genast absolut mej pro att testa de tva storsta dejtingapparna: Tinder och Happn.

Sjalv inneha hort en en hel andel ifall bada apparna och jag vet att flertal av mina kamrater har i Uppsala anvander minst en av dem. Sa jag bestamde undertecknad pro att bidra varje app en vecka for kanna skillnaden mellan apparna, och jo visst varenda det diskrepans, STOR olikhet…

Mandag: Jag kunde faktiskt ej palla med hur fragvisa mina kollegor var sa jag skot upp mitt experiment tills efter jobbet. Nu ar sjalv hemma och ser kungen tv samtidigt sjalv forsoker skapa uppsyn Tinder-profil. Sen ar det enkom att borjade svepa, och sjalv tvungen knysta att det finns en oskadd segment snygga killar har men sjalv har aldrig sett sa manga manliga selfies i mitt liv…

: aven fortsattningsvis arme och sveper gallande. Sjalv kanner att det finns sa massa idioter har och otaliga har inte ens orkat skildra sig sjalva. Aja, kanske for idag, dags att kinesa.

Torsdag: Lag i soffan och vaxlade ogonen mellan Tinder och Tv:n

Tisdag: Vaknade till en oskadd bit meddelanden och matcher i morse! Alla som jag svepade igar verkar inneha svepat tillbaka. Lajbans med uppmarksamheten men kopiost jobb att ga igenom all meddelanden. Men som tur ar verkar det besta en kis som ser bra ut och vet hur man for en pratstund.

: Sparade mitt Tinder frojd tills efter jobbet. Ej all killar jag matchat med verkar besta alltfor sugna gallande att chatta, men sjalv inneha nagra bra snack som rullar pa. Killen fran morse, Daniel, verkar ganska angelagen.

Onsdag: Kollade min telefon fordom och sag att sjalv har sex nya foljare pa Instagram. Jag ar ganska saker gallande att de ar killar fran Tinder som sjalv matchat med men inte snackat med.. en aning forsiktig oklart och rent av konstigt beteende ifall du fragar mig.

: En galen dag idag och hann betrakta Tinder genast som forst. Daniel inneha fragat om sjalv ville ses kungen en drink nu gallande fredag!

Sa arme gick det till

DTF? Hade ingen fornimmelse ifall baksida av underben det betyder men efter en kvickt googling insag jag att han varje ute efter ett hastigt ligg, ej sann va sjalv ar ute efter och rent av oattraktivt. Synd gallande en annars snygg pojke…

Fredag: Jag ar gallande korbana bo pro att handla undertecknad redo pro drinkar med Daniel. Vi ska ses pa en bar som ligger nara undertecknad vilket underlattar da sjalv hinner bo och fixa till undertecknad.

: WTF? Skulle detaljerad kalas till Daniel och knysta att sjalv lamnar hemmet nar han skriver att han drar med avta kolleger till en annan bar och fragar ifall vi kan traffa senare istallet? Gav ett otvetydigt meddelande ifall att jag inte ar ett andrahandsval och bad honom ha en trevlig kvall.

: ok sa Daniel bad ifall ursakt, han sa att han varje tvungen att sluta upp bakom med da det varenda jobbrelaterat och han kunde inte komma ur det. Sjalv vill fortfarande motas honom, sa jag gav honom en ny tillfalle sa vi amna traffa imorgon kvall istallet.